Změna termínu zájezdu do Českého ráje

Do Českého ráje na poznávací zájezd se jede o týden dříve. Podívejte se, co nám oznámila cestovní kancelář! Odjezd je už 14.  května!!! Čtěte dál!

ČESKÝ RÁJ, PAMÁTKY, PŘÍRODA, SKALNÍ MĚSTA
7 – denní zájezd 14.05. – 20.05. 2017

Vážení klienti,
z důvodu poruchy v rezervačním systému hotelu Paříž, došlo k registraci pokojů pro náš zájezd o jeden týden dříve tj. 14. 5. – 20. 5. 2017. Musíme proto zájezd uskutečnit v tomto termínu. Moc se Vám za tuto změnu omlouváme i když za uvedenou situaci neneseme vinu a doufáme, že Vám změna termínu nebude vadit. Jako kompenzaci Vám nabízíme slevu 600 Kč na osobu a výlet do Dětenic zdarma.

Program zájezdu:
1.den: Odjezd z nástupních míst, pěšky okruh vesnický skanzen Vesec, hradiště Poráň, hrad Kost, odjezd do Jičína, ubytování.

2.den: Prohlídka zámku Sychrov a poté Maloskalsko. Malá Skála, pěšky Vranovský hřeben, skalní hrad Panteon, hrad Frydštejn, skalní městečko Drábovna a zpět do Malé Skály. 3.den: Klokočské skály. Pěšky pěškyze Záholic: Zdenčina skála, vyhlídky, Klokočské
průchody, zřícenina hradu Rotštejn, přes Radostnou studánku na nejvyšší vrch Českého ráje – Kozákov (rozhledna), odjezd na prohlídku Bozkovské dolomitové jeskyně.

4.den: Volno pro řidiče – město Jičín a jeho památky (Valdštejnovo náměstí, Valdštejnský zámek, Valdická brána, Rumcajsova ševcovna aj.), možnost koupání v novém aquacentru.

5.den : Zámek Hrubý Rohozec a poté pěšky Zlatou stezkou Českého ráje – skála Hlavatice, hrad Valdštejn, Hruboskalské skalní město (Skalák), vyhlídky U Lvíčka a Na Kapelu (Kapelník), arboretum Bukovina, zámek Hrubá Skála, Sedmihorky. Zdatní pokračují Potroseckým údolím podél rybníků Krčák a Vidlák k hradu Trosky, cestou odbočka do Věžického údolí k rybníku Věžák. „Neturisté“ – autobusem Turnov (památky), hrad Valdštejn, Sedmihorky, zámek Hrubá Skála, hrad Trosky.

6.den: Prachovské skály – 2 okruhy: Malý okruh (1,5 km) od turistické chaty přes vyhlídku Míru a Českého ráje zpět přes Císařskou chodbu (asi 1 hodinu). Větší okruh (3,5 km) vede navíc přes vyhlídky Pechova, Šikmá věž, Hlaholská, Rumcajsova, Hakenova a Všetečkova, zámeček Humprecht. Fakultativní výlet na večerní program ve středověké krčmě Dětenice – souboje šermířů, tanečnice, fakír s hadem, žebráci, ohňová show, středověké speciality připravenými na otevřeném ohni, obsluha s drsnou staročeskou mluvou, živá hudba.

7.den: Odjezd domů se zastávkou v Hořicích na nákup známých trubiček.

V ceně zájezdu 4950 Kč/os je: Ubytování – hotel Paříž*** Jičín, 6 nocí, 2 a 3 lůžk. pokoje (dle výběru) s kompletním sociálním zařízením (sprcha nebo vana, umyvadlo, WC), TV, doprava zájezdovým autobusem s klimatizací včetně všech výletů (kromě výletu do Dětenic), polopenze (snídaně – švédské stoly, večeře 3 chody (výběr ze 2 menu, 1.den jednotné jídlo), výlet do Dětenic, průvodce CK, místní poplatek, pojištění CK proti úpadku.

V ceně zájezdu není: Vstupy: Hrad Trosky – 70 Kč, studenti a senioři nad 65 – 45 Kč, Prachovské skály – 70 Kč, studenti a senioři +65 – 30 Kč, hrad Kost – 120 Kč, senioři – 90 Kč, zámek Sychrov – 150 Kč, senioři nad 65 – 110 Kč, Bozkovské dolomitové jeskyně – 100 Kč, studenti a senioři nad 65 – 80 Kč, zámek Hrubý Rohozec – 100 Kč, studenti a senioři nad 65 – 70 Kč, zámeček Humprecht 70 Kč, studenti
a senioři nad 65 – 45 Kč, vstupné na večerní program ve středověké krčmě Dětenice – 145 Kč.

Příplatek za jednolůžkový pokoj – 1000 Kč na osobu za celý pobyt. Sleva za 3 osoby na 3-lůžkovém pokoji- 350 Kč na osobu za celý pobyt.